Mit kéne tanuljak?

Figyelt kérdés
Elég homályos kérdés, de úgy értem hogy milyen útra kéne továbbtanulás szempontjából mennem? Nem tudom mit szeretek a tantárgyak közül mert nem sok mindent. Leírom egy röviden a személyiségem: Imádok olvasni, sportolni (teniszezek, futok, túrabiciklizek) nincs rá lehetőségem de nagyon szeretnék utazgatni mindenfele és különböző sportokat/extrémsportokat kipróbálni(snowboard, bungee jumping stb.) jó a nyelvérzékem, és inkább gyakorlati ember vagyok, nem szeretek függeni másoktól, azt mondják jól írok (tehát jó a fogalmazó képességem tehát ilyesmi), szeretek beszélgetni mindenkivel. Tehát ennyi ez vagyok én, remélem tudtuk ajánlani továbbtanulási lehetőségeket. Most gimnazista vagyok és lány. Várom a válaszokat és előre köszönöm :)
2014. okt. 29. 14:00
 1/3 anonim válasza:

Menj el egy pályaválasztási tanácsadóhoz. 1-2 óra alatt rájön, hogy mi lenne a legideálisabb neked. De ha részletes elemzést akarsz, akkor az egy 12órás vizsgálás lesz tesztlapokkal,IQ tesztel, személyiség -önismerettel.

Azt hiszem ez ingyenes, mert a városnak kéne fizetnie..

2014. okt. 29. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valászt lehet tényleg el kéne menjek egy tanácsadóhoz :) Azért várok még kommenteket, hátha valaki hozzám hasonló, személyes tapasztalat alapján tud ajánlani valamit.
2014. okt. 29. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mondják, hogy jól "írsz" ,kérlek szerezz be sürgősen egy helyesírási szótárat, hogy a vesszők helyét sikerüljön meghatározni, ok? pusz
2014. okt. 30. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!