Milyen konyvekbol tanuljak emelt biosz-, es emelt kemiaerettsegire? (min.90% kene mindkettobol)
Figyelt kérdés
Szobeli teteleket,kiserleteket,szovegelemzeseket,szamolast,elmeletet,gyakorlo feladatokat tartalmazo konyvcimeket szeretnek :)
Koszi!! :)
2012. máj. 6. 09:48
1/2 anonim válasza:
Nekem ez az esszé típusú feladatok Sebőknétől (a 3. kötet) nagyon bejött, jobban mint bármi. Ezt mindenképpen tudom ajánlani. Illetőleg én még a Szerényi-féle nagy zöld feladatgyűjteményből oldok meg feladatokat. Azt is nagyon szeretem.
A Sebőknés alkalmazható írásbelire és szóbelire is, mindent nagyon jól leír.
Illetőleg van egy összefoglaló kötetem, Havas Thyra a szerző, egy rózsaszín kis könyv, vázlatosan foglalja össze a bioszt, de lényegében minden benne van ami kell. Vagy ez vagy a Panemsulis könyv.
2/2 anonim válasza:
Jo meg szep a 90% de ha kikapsz egy olyan nehez feladatsort hogy ihaj...akkor a 60% is tuti lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!