Minek tanuljak tovább, ha szinte minden érdekel?
Na jó hazudtam,nem minden. Viszont nagyon sok dolog,vannak amiknek köze nincs egymáshoz. Érdekelnek a közgazdasággal kapcsolatos dolgok,unalmas száraz de nagyon szívesen gyakorlatoznék vele azaz szerintem jó buli használni ezt a tudást,gondolkozni. Érdekelnek a természettudományok ,mint a biológia,földtudományok azon belül is a csillagászat. A matematikát annyira nem szeretem de egy minimális szinten használom,ha kell. Szívesen lennék pszichológus / pszichiáter, főként a kognitív terület érdekel és a kutatás, az orvosis dolgokból még a keringés érdekel( kardiológia)Végül,de nem utolsósorban azt se bánnám,ha java programozó lennék. Viszont mindegyik területnek megvan a hátulütője az én élethelyzetemben. Méghozzá kezdjük azzal,hogy a szüleim nem igazán támogatnak semmiben pénzügyileg sem meg lelkileg sem. Az orvosit innentől ki is lőhetem hiába fáj érte a szívem,6 év kőkemény tanulás és addig ki tartana el? A pszichológia/ közgazdaság túltelített hiába szeretnék embereken segíteni, lennék pl. tréner ha ahhoz is rengeteg pénz és idő kell. A csillagászat Magyarországban eleve kilőve,meg félek a fizikától is. A biológia a kedvenc tantárgyam itt esetleg majd későbbiekben szívesen kutatnék az idegtudománnyal kapcsolatban. Fontos lenne számomra,hogy legyen akár 10 év múlva versenyképes fizetésem 200-300 ezer környékén,addig nem baj ha a szamárlétrán lépkedve bénázok 100ezerért csak a családalapításra is gondolnom kell ugye.
Tudom,hogy nagy álmodozó vagyok,de aki nem álmodik az nem is halad semerre ,ha csak a szél fújja ide-oda. Mit ajánlotok nekem? Nem akarok úgy járni,mint szegény apukám ,akinek nem enegdték hogy azzal foglalkozzon ,amit szeret és utálja a munkáját az FKF Zrt-nél. Viszont,ha így álmodozok csak én is ide jutok előbb-utóbb. Köszönöm annak,aki elolvassa! Ja és most van egy szabad évem tőkét gyűjtök plusz nyelveket tanulok jobb ötletem nem volt idáig.
Elég okosan kilogikáztál mindent, szóval igazából nincs is mit magyarázni. Csináld azt, amit szeretsz, és aminek van értelme.
Az informatikában/programozásban például több jövő van, mint egy közgazdásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!