Mit ajánlotok, milyen szakon tanuljak tovább? Többi lent…
A kérdés kitörője az volt, hogy már 8-ikos vagyok, s szorul a hurok ahogy közeleg a December ><
Tudom, száz meg száz ilyen kérdés volt, de ha tudtok, kérlek segítsetek.
Tehát...
Nem tudom hova mehetnék tovább, mert nem igen vagyok jó bármiből is. A helyesírásom és aszövegértésem is egyre csak romlik. Jelenleg magyarból 3-mas, irodalomból 4-es vagyok. Az angol úgy gondolom megy egy közepes jegyre, a kiejtésem szép (bár amikor). Történelemből közepes vagyok, nem is szeretem igazán, matekból ugyan 4-esre zártam az évet, de a tudásom éppen 2-es, és most meg is szenvedek a szövegesekkel, felvételi előlészítőn pedig 0-15 pontokat szoktam elérni, legutóbb sikerült egy 27,5 pontost. Rajzolni tudok, de nem érzem magam olyan szép rajzolónak. Hogy ez most a valóságot tükrözi-e vagy az önbizalom hiány okozza azt nem tudom.
Szabadidőmben szeretek varrni, olvasni, beszélgetni a barátaimmal, na meg rajzolni (anime figurákat, nagy ritkán egy-egy virágot, vagy koponyát, vagy nem tudom)
A kérdés az, hogy hol tudnék elhelyezkedni úgy, hogy később ne legyen gondom a pénzzel (tehét jól kereső munkát találhassak) nem tudom ez nálam mennyi eséllyel indul ><
Mindenesetre, köszönöm annak aki elolvasta, s előre is köszönöm annak aki megpróbál segíteni.
Ui.: lenne egy gimnázium ahova átvennének, de ott sajnos nem találko magamnak megfelelő szakot, van rajz, van természetismeret, van mstek és fizika, és van humán szak.
Köszönöm a válaszaitokat OwO
Egyébként lány vagyok, s azért nem gondolkoztam a rajzszakban, mert azt a szüleim nem hagyták, de végül csak az maradt, csak gimnáziumban, vagy még ha oda végül nem vesznek fel, akkor marad természeti szakközép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!