Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha orvosi műszereket akarok...

Ha orvosi műszereket akarok programozni pontosan milyen szakra menjek?

Figyelt kérdés
Mert hat itt az a sok infoóra a középiskolában,de a "nyers" programozás nem érdekel,az anatómiát viszont nagyon szeretem...
2010. jan. 26. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:

BME-VIK

orvosi diagnosztika vagy valami ilyesmi szak..azt hiszem

2010. jan. 26. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosi műszereket összeállító embereknek még csak távolról sincs semmi köze az anatómiához.

Ha programozni akarsz, akkor informatikusnak kell menned és majd onnan tovább valami mesterképzésre, ha pedig építeni akarod őket, akkor pedig valamilyen fizikus vagy mérnöki karra.

De mondom, anatómiát sehol nem fogsz tanulni és nem is lesz hozzá közöd se ebben a szakmában.

2010. jan. 26. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

sztem tévedtem..ilyen szak külön nincs,de mérnöki szakon van ilyen tantárgy...

2010. jan. 26. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Na most lehet, hogy hülyeséget írok, de a biomérnökök nem ilyen orvosi cuccokkal foglalkoznak?

Nézz utána BME- vegyész és biomérnöki kar

bocsi, ha nem

2010. jan. 26. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A biomérnök az megint egy teljesen más szakba. Annak már van köze az anatómiához, csak éppen az orvosi műszerekhez nincsen :)

Mármint használják, de nem ők csinálják őket :)

2010. jan. 27. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

ilyenre gondoltál?

2010. jan. 28. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik félrevezettek.Olyan szakot keresek,ahol anatómia és programozás a fő tantárgy(ha van ilyen)... Köszi!
2010. jan. 28. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ehhez legközelebb tényleg a molekuláris bionika áll:)
2010. jan. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!