Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha bármit tanulhatnál mit...

Ha bármit tanulhatnál mit tanulnál?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy a diplomával utána könnyen el lehessen helyezkedni és persze jól fizessen. Nem feltétlenül álomfizetés a cél, de nem is tanári "zsebpénz". :D A lényeg, hogy ebből az egy fizetésből egy család meg tudjon élni.

Ja, és ha lehet írjátok oda, hogy a végzettséggel itthon és/vagy külföldön jön össze nagyobb eséllyel a dolog.

Köszönöm!

2010. jan. 22. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen magán praxisra IS.

Itthon is hiány van belőlük, ráadásul aki tényleg becsületesen, és nem meggazdagodás céljából akar foglalkozni a pszichológiával, annak tényleg jól fog menni.

Amúgy a pszichológia eléggé szerteágazó tudományág. Nem egy cég, multinacionális vállalat rájött, hogy igenis hatalmas nagy hasznot hoz, ha alkalmazza őket. Főleg a reklám szférában...

2010. jan. 22. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Közgázt...
2010. jan. 22. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
én orvosnak tanulnék, sajnos nem mehettem egyetemre
2010. jan. 22. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
helikopter vezető
2010. jan. 23. 09:09
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én még gondolkozom a pszichológián, infón és közgázon.

2010. jan. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!