Ha most választhatnál, hogy akármelyik magyarországi egyetem /főiskola akármelyik karán tanulhatnál, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:48
1/12 anonim válasza:
Ha most választhatnék, nem mennék se egyetemre se főiskolára, hanem szakirányú szakképzést végeznék el informatikából egy bizonyos területen, mert jelenleg a felsőoktatás csak egy általános alap képzést ad, de konkrétat nagyon felületeset, amivel a fenekemet se törölhetem ki... Tapasztalat... Régen talán jobb volt, de most minden a pénzről szól...
5/12 anonim válasza:
amíg ez a bolonya tart, nem mennék egyetemre
7/12 anonim válasza:
Ugyanoda ahol most vagyok. Mellette okj-ra járok és természetesen azt se adnám föl. Jól döntöttem és nem bántam meg.
8/12 anonim válasza:
Ugyanoda mennék, és tanulnék programozni is a matematikán kívül.
9/12 anonim válasza:
Corvinuson gazdálkodás menedzsment vagy gazdinfo. Sajna SZTE-n vagyok gazdinfos:( de gyűlölöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!