Ha bármit tanulhatnál mit tanulnál?
Fontos, hogy a diplomával utána könnyen el lehessen helyezkedni és persze jól fizessen. Nem feltétlenül álomfizetés a cél, de nem is tanári "zsebpénz". :D A lényeg, hogy ebből az egy fizetésből egy család meg tudjon élni.
Ja, és ha lehet írjátok oda, hogy a végzettséggel itthon és/vagy külföldön jön össze nagyobb eséllyel a dolog.
Köszönöm!
gyógyszerész.
sztem szuper, bár én bioszból meg kémiából is hülye vagyok, szol közöm sincs hozzá.
de sztem tuti :)
Pszichológia.
Jelentkeztem is, de hatalmas volt a túljelentkezés, és kevés volt, amit készültem rá...
Szerintem pszichológusként itthon is jól megél az ember, ha jól csinálja.
Ha a pénz lenne a fő motívációm, akkor viszont ügyvédnek mennék...
Ezt nem értem. A kérdésben az szerepel, h mit tanulnánk, ha bármit tanulhatnánk. Utána meg leírod, h jól fizessen stb. De ha én olyat szeretnék tanulni, ami nem fizet jól?...
Amúgy orvosnak. És abban a szerencsés helyzetben vagyok, h ezt is tanulom:D
Azért ne higgyétek, hogy ügyvédként qrva gazdag leszel. Ez baromira nem igaz...
Pszichológusként jóval többet lehet keresni...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsó: igazad van, bocsi. Rosszul fogalmaztam. De azért azt hiszem érthető így is, hogy mire vagyok kíváncsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!