Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha bármit tanulhatnál mit...

Ha bármit tanulhatnál mit tanulnál?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy a diplomával utána könnyen el lehessen helyezkedni és persze jól fizessen. Nem feltétlenül álomfizetés a cél, de nem is tanári "zsebpénz". :D A lényeg, hogy ebből az egy fizetésből egy család meg tudjon élni.

Ja, és ha lehet írjátok oda, hogy a végzettséggel itthon és/vagy külföldön jön össze nagyobb eséllyel a dolog.

Köszönöm!

2010. jan. 22. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

gyógyszerész.

sztem szuper, bár én bioszból meg kémiából is hülye vagyok, szol közöm sincs hozzá.

de sztem tuti :)

2010. jan. 22. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:

Pszichológia.

Jelentkeztem is, de hatalmas volt a túljelentkezés, és kevés volt, amit készültem rá...

Szerintem pszichológusként itthon is jól megél az ember, ha jól csinálja.

Ha a pénz lenne a fő motívációm, akkor viszont ügyvédnek mennék...

2010. jan. 22. 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
kamionos :)
2010. jan. 22. 16:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Én most kezdek belefolyni a bioinformatikába, de tanulnék történelmet, szociológiát és újságírást.
2010. jan. 22. 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. A kérdésben az szerepel, h mit tanulnánk, ha bármit tanulhatnánk. Utána meg leírod, h jól fizessen stb. De ha én olyat szeretnék tanulni, ami nem fizet jól?...

Amúgy orvosnak. És abban a szerencsés helyzetben vagyok, h ezt is tanulom:D

2010. jan. 22. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Azért ne higgyétek, hogy ügyvédként qrva gazdag leszel. Ez baromira nem igaz...

Pszichológusként jóval többet lehet keresni...

2010. jan. 22. 16:55
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Utolsó: igazad van, bocsi. Rosszul fogalmaztam. De azért azt hiszem érthető így is, hogy mire vagyok kíváncsi. :)

2010. jan. 22. 16:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Bocsi! Utolsó előtti!
2010. jan. 22. 16:58
 9/15 A kérdező kommentje:
Akik a pszichológiára szavaznak, azok úgy értik, hogy majd mint pszichiáter, magán praxissal meg ilyenek? Vagy beletartozik ebbe a körbe a klinikai, kutató és egyéb "érdekesebb" pszichológusi hivatás is?
2010. jan. 22. 17:00
 10/15 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem pszichiáter. A pszichológus bölcsész, a pszichiáter pedig orvos. De igen, a magánpraxisra gondolnak:D
2010. jan. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!