Mi az a szakma, amit ha lehetne tanulnál?
Én jogot tanulok, de mindig is nagyon szerettem volna
(szeretnék) cukrász lenni :D vagy legalábbis a szakmát megtanulni. Szeretek sütni és olyan jó lenne, ha tudnék olyan szép tortákat meg süteményeket sütni :D
Én most azt tanulom, amit 14 éves korom óta szeretnék. :) Pénzügy-számvitelt a SZTE-n. Szerintem ezzel elfogok tudni helyezkedni, legalábbis remélem. Nőnek szerintem jó szak. :) De úgy igazából én katonának mennék el, méghozzá a légierőhöz. :) Mindig jó fizikumú voltam, izmos is (sajnos), versenyeztem sokat. Szerintem Mo.-n nem nagyon van ilyen, nem is itt fogott meg, hanem az amerikai. :) 16 éves kortól lehet jelentkezni, érettségi sem kell, és fele szinte nő. Szép álom is lenne, mint ahogy Amerika is. :D (nyelv, vízum miatt főleg) Úgyhogy nekem marad a pénzügy. :)
19L
Én most cukrásznak tanulok (pék-cukrász pontosabban), fél év és végzek :) szép szakma csak sokat kell gyakorolni :D
eredetileg, hmm....hát nem is tudom, sokmniden akartam lenni, de főként orvos, ügyvéd, nemrég pályáztam arra, hogy védőnő legyek, de aztán meggondoltam magam:D jajj igen meg dietetikus. Legutóbb, csak aztán kiderült, hogy a pontszámom nem elég fősulihoz:d van ilyen, de ezt sem bántam meg, mert van egy nagy életcélom amit minnél hamarabb el kell érni és ahhoz jobban kell, hogy cukrász legyek minthogy dietetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!