Mit kezdjek magammal és az éltemmel?
Figyelt kérdés
Felsőfokú olasz nyelvvizsgám és középfokú angol nyelvvizsgám van. Kilencedikes vagyok, de már szeretném eldönteni mit kezdjek az életemmel. Tervben van, hogy megtanulok varrni, írni pedig szeretek, több írásomat publikálták már. Szeretem a történelmet és a nyelveket, viszont a matek szánalmasan megy... Ti milyen jól fizető, keresett szakmát ajánlotok?2014. szept. 13. 21:52
1/7 anonim válasza:
Ha matek nem játszik akkor jog, vagy nyelvi szakmák.
De lehet csak szarul tanulod a matekot, vagy nem eleget, fontos a sok gyakorlás.
2/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem javítani a matekon de a tanárunk nem egy gyöngyszem...'neki nem fizetnek azért hogy el is magyarázza'... De köszönöm a kommented:)
2014. szept. 13. 22:50
3/7 anonim válasza:
Matek nagyon egyszerű, csak sokat kell gyakorolni.
Helyedben az olasz nyelvvel kezdenék valamit. Nincsenek sokan akik azt jól beszélik. Elmehetsz szaktolmácsnak vagy szakfordítónak, stb. Akár egy multihoz is mehetsz kereskedelmi kapcsolattartónak. Ez utóbbi érdekes lehet, de kéne hozzá valamilyen gazdasági fősulit végezni. A fordításhoz meg olasz nyelvből diploma.
4/7 anonim válasza:
Ja az olasz egy jó kiindulási lehetőség. A jog csak akkor ha nagyon kitartó vagy és elkötelezett. Esetleg próbálkozz a nemzetközi tanulmányokkal az szerintem tetszene :)
5/7 A kérdező kommentje:
A jog csak azért kizárt mert oda magyarul kell a történelem én meg olaszul tanulom
2014. szept. 14. 17:13
6/7 anonim válasza:
Hát... Itt magyarországon az adófizetők pénzéből szinte bármilyen szak közül választhatsz, ingyéé van a legtöbb helyen úgy is. Úgyhogy hajrá!
7/7 A kérdező kommentje:
Pénz van, amiből tanulhatok.... A kérdés szempontjából pedig nem megfelelő a válasz...
2014. szept. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!