Mit kezdjek magammal? Mit ajánlanátok?
szia!
a fogyatékos emberekkel való foglalkozás, a gyógypedagógia és egyéb ilyen dolgok általában biológiát követelnek, de ha nem is feltétlenül szükséges hozzá az érettségi, ott biztosan kell majd tanulnod.
angol emeltről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok jóban a nyelvvel és a középpel is küzdök :D
magyar emeltre azt mondják, hogy elég nehéz, nálunk a faktos csoportból 2 ember van, aki ebből emeltezik.
töri emeltet tudom ajánlani, ha tudsz tanulni. fel lehet rá készülni, mert konkrét és egyértelmű követelménye van - bár tény, hogy rengeteg (228 tétel az írásbelin). én ebből teszek emeltet (meg németből).
földrajz középszintű érettségire szerintem fel lehet készülni egyébként egy jó földrajzkönyvből:) ha érdeklődsz a föcitanároknál, biztosan segítenek! én úgy hallottam, az nem nehéz különösebben.
ennyit tudtam hozzászólni, remélem valamit segítettem:)
Ha Biológia kilőve akkor környezetvédelemmel ne foglalkozz.
szerintem szakápoló+idegen nyelvek
Angliában és Német nyelvterületen is keresett az ilyesmi.
Vannak sokan akik gyerekeket tanítanak úszni Ausztiában ill. nyugaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!