Ajánlanátok bimbóvédő krémet? Már a kórházba is vigyem magammal?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 12:58
1/16 anonim válasza:
A Bepanthen nagyon jó, de a patikában kapsz kimondottan erre való krémet (nem jut eszembe a neve). ez azért jó, mert nem is kell lemosni szoptatás előtt. Érdemes bevinni a kórházba, nekem pl.már ott elkezdett kisebesedni.
2/16 anonim válasza:
Garmastan. Nekem ez volt a csoda, sokat segített nagyon. Igen, vidd magaddal a kórházba is.
3/16 anonim válasza:
Tényleg Garmastan! Ez nem jutott az eszembe:)
4/16 anonim válasza:
Egyértelműen Garmastan!!!
Viheted a kórházba is...
5/16 anonim válasza:
Nekem a garmastanról azt mondta a gyerekorvos, hogy nem jó, ha a baba lenyalja, így szoptatás előtt mindig alaposan le kell mosni a mellett. Bepanthent nem kell lemosnni.
6/16 anonim válasza:
én pont fordítva tudom. De ennek utánanézhetsz...
7/16 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, ez így eléggé egybehangzó... és ez a Gramastan ez receptre vajon olcsóbb? Háziorvos, vagy gyerekorvos, vagy szülész felírhatja?
2011. febr. 4. 13:25
9/16 anonim válasza:
Nekem a Lansinoh vált be. (ezt nem kell lemosni)
10/16 anonim válasza:
én is ezeket a krémeket hallottam, és igen, vidd be már a kórházba is, szükség lesz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!