Milyen szakmákat ajánlanátok nekem? Mindjárt itt a 8. Ami jól keres de nem olyan nehéz .
nem szeretnék sokat emelni éretségit is szeretném letenni.
Érdekelnek az állatok növények. utálom a föcit :D
3-4-5-ös tanuló vagyok
Az a szakma, ami jól keres, az sajnos nehéz is, mert olyan speciális tudással bír, ami nem minden embernek van meg.
Ha szereted az állatokat és a növényeket, akkor tanulsz biológusnak vagy biosz tanárnak! Ezek nem hiszem, hogy jól keresnek, de ha tényleg érdekel a téma, akkor szeretni fogod a munkádat a jövőben! És ez sztem többet ér, mintha sok pénzért robotolsz egy olyan munkában, amit utálsz :)
Az a szakma, ami jól keres, az sajnos nehéz is, mert olyan speciális tudással bír, ami nem minden embernek van meg.
Ha szereted az állatokat és a növényeket, akkor tanulj biológusnak vagy biosz tanárnak! Ezek nem hiszem, hogy jól keresnek, de ha tényleg érdekel a téma, akkor szeretni fogod a munkádat a jövőben! És ez sztem többet ér, mintha sok pénzért robotolsz egy olyan helyen, amit utálsz :)
Prostik jól keresnek és nincs nehéz munkájuk.. csak fekszenek legtöbbször. bár gondolom nem ez akarsz lenni.
Én azt mondom hogy a pénz másodlagos. Én dolgoztam csatornásként nettó 220-ért de gusztustalan meló volt, és a szag mindent bejárt, még otthonra is sikerült hazavinni akaratlanul is. Szóval a pénz nem írta felül a büdöst + a veszélyt, mégis csak csatorna, nem a legtisztább hely.
Csináld azt amit szeretsz, vagy amit érdekel. alapból könnyebb megtanulni azt ami érdekel, mint azt amit utálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!