Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mihez kezdhetek magammal 25...

Mihez kezdhetek magammal 25 évesen? Milyen sulit végezzek el?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, csak egy érettségim van. Szeretnék valamilyen felnőttképzésben részt venni, és egy szakmát kitanulni. Csak nem tudom mi lenne számomra ideális. Mindenképp olyanba fektetnék bele pénzt, és energiát, ami megtérül. Szeretem a műszaki dolgokat, kivéve az elektronikát, villanyszerelést. De érdekelne valamilyen különleges szakma. De szeretek szervezni dolgokat, érdekelnek a vállalkozások is.
2013. nov. 28. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nézd.... őszintén szólva nem tudom. Ha van munkád, amellett esetleg próbálj nekikezdeni egy gazdasági diplomának, mert vállalkozásoknak maximum gyártósoron helyezkedsz el egy érettségivel.

Olyan szakmát, ami tényleg megtérül, én nem nagyon tudok mondani. Sajnos, ahogy a környezetemben látom, az OKJ-t végzett ismerősei 95%-a semmit sem tud kezdeni a szakmájával :(

2013. nov. 28. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Gazdasági diplomával se fog sokra menni... (ismeretség nélkül persze)

Villanyszerelőket, hegesztőket, szakácsokat keresik. legalábbis az álláshirdetések szerint.

2013. nov. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!