Hová jelentkezzek még?

Figyelt kérdés
Szóval: első helyen a csecsemő és kisgyermeknevelő szakot jelöltem meg (úgy tudom ez a szak idén indul először), másodikként az egészségügyi szervező szakot. Hová jelentkezzek még, nem sok lehetőségem van, mert csak 276 pontom van. Igazából a magyar a szívem csücske, de attól olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől :(
2010. jan. 16. 21:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
s
2010. jan. 17. 09:46
 22/24 anonim ***** válasza:

Nyelvvizsgád van?

Ajánlom az eszperantó nyelvet. Középfokra 1-2 hónap alatt meg lehet tanulni. Igaz nem olcsó a tanfolyam, meg ha otthon is gyakorlod akkor át lehet menni. +35 pont...

Mellé meg ajánlanék egy emelt érettségit abból a tárgyból ami kell.

2010. jan. 17. 11:18
 23/24 anonim válasza:

Van egy rossz hírem...egészségügyi szervező szakra majdnem 100 ponttal több kéne :S Én is megpályázom azt lehet, de oda csak akkor kerülnék be, ha sikerülne pl a nyelvvizsgám.

A kisgyermeknevelő szak is sokaknak tetszik, ezért lehet hogy arra is nehéz lesz bekerülni, de ha az óvodapedagógusból indulok ki, akkor nem lesz vészes :)

2010. febr. 15. 18:13
 24/24 A kérdező kommentje:

csecsemő és kisgyermeknevelő szakra

környezettan szakra

és egészségügyi szervező szakra adtam be a jelentkezésemet

eü. szervező szakon tavaly 269 pont volt a határ ANA-on Debrecenben, úgyh. ha n nem hiszem h. ez sokat változna az idén.

remélem, h. a csecsemő ... szakra nem lesz olyan vészes, pont azért, mert tanító és óvodapedagóguson rettentő alacsony - és azért az valamivel komolyabb.

2010. febr. 16. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!