Hová jelentkezzek még?
Talán szociális munka, ha ahhoz lenne kedved, bár nem tudom, milyen ponthatárai vannak most.
Én egyébként magyar szakos vagyok. A ponthatárok nem olyan egetverőek, attól függ, hova jelentkezel. Megcsinálhatod azt is, hogy jelentkezel egyetemre, el is kezded, de leérettségizel valamiből még egyszer, hátha jobb lesz az eredményed, és jelentkezel újra. Azt hiszem, 340-től már van olyan magyar szak, ahova felvesznek.
Bölcsinéni szeretnél lenni? :) (Én csecsemő és gyermekápolónak tanulok, és kórházban beteg gyerekeket fogok ápolni:))
Egyébként okj-ra vagy felsőoktatásba jelentkezel?
szociális munkára 320 pont kell, szóval az kiesett, ennyi volt most júniusban.
amúgy nem tudom mit ajánlhatnék.
ovodapedagógus, tanító esetleg? oda úgy tudom elég kevés a ponthatár...
Szóba jött az óvoda pedagógus és a tanító is. Oda is csak 240-260 között van a ponthatár egyébként, de azt bizonyos okokból elvetettem.
Meg a természettudományi szakok (boisz, föci, környezettan)ra mehetnék még, de az meg k*urva nehéz!
Az a baj, h. én már 6 éve érettségiztem. Szóval nagyon rég volt, és már elég nehéz lenne az idei érettségire felkészülni.
Már nagyon megbántam, h. nem mentem fősulira, v. egyetemre az érettségi után, vagy az azt követő 1-2 évben, de hát ez van.
Most ért be a fejem lágya. Már megtapasztaltam néhány dolgot az életben, és most tartok ott, hogy minél több lábon áll az ember, annál több esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!