Hová jelentkezzek, ha siketnéma emberekkel szeretnék foglalkozni?
Figyelt kérdés
Milyen egyetem, szak, kar, stb. Minden érdekel.2010. dec. 21. 13:18
1/4 anonim válasza:
Hirtelen passz, de ha megkeresed a SINOSZ-t (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége), ott biztos tudnak segíteni.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen gyógypedagógia szakra, azon belül később kell majd szakosodni, többek között hallássérültek szakirányra.
Gyógypedagógia szak ha jól tudom van Szegeden, Győrben, Sopronban, és persze Pesten az ELTE-n, de jól meg kell nézned, melyik indítja ezt a szakirányt, mert a vidéki egyetemeken többnyire 2-3 szakirányból lehet választani, míg az ELTE-n minden szakirány tanulható, ezek:
-látássérültek
-hallássérültek
-értelmileg akadályozottak
-tanulásban akadályozottak
-mozgássérültek
-pszichopedagógia
-logopédia
Én ide járok, ha bármi kérdésed van, szívesen segítek!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mindenképp utánanézek.
2010. dec. 21. 17:31
4/4 anonim válasza:
ELTE BTK-n van jelnyelv szak, esetleg ennek is nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!