Emelt biológia és emelt fizika érettségire mely konkrét könyvekből készüljek, hogy eredményes legyen?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan személyeket kérdeznék, akik eredményesen letették.
Az én helyzetem a következő: Tavaly érettségiztem más tantárgyakból, idegenforgalmi szakközépbe jártam. Így biológiát és fizikát csak 2 évig tanultam. Elkezdtem egy nyelvi szakot egyetemen, és bár jeles eredménnyel végeztem el az első évet, mindig is az orvosi érdekelt, így most egy olyan döntést hoztam, hogy kiiratkozom. 2015 májusában tervezek ebből a két tárgyból érettségizni, szeretnék addig maximálisan felkészülni.
Akik sikeresen letettékek ezt a 2 tárgyat, és esetleg orvosira jártok, szívesen vennék tőletek tanácsokat. Egyáltalán reális-e az elképzelésem? Lehetséges-e egyedül felkészülni erre?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 27. 15:27
11/14 anonim válasza:
9es vagyok: ja és még annyit, hogy az Orvosi kémia tantárgy szigorlati jegye a SE ÁOKon beleszámít a diplomába is.
12/14 A kérdező kommentje:
A kémia mellett döntöttem, az általatok ajánlott könyveket beszerzem. Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2014. szept. 1. 11:31
13/14 anonim válasza:
Helyes, jól döntöttél! :) Sok sikert az érettségihez és remélem majd jövő ősszel találkozunk a Semmelweisen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!