Koli vs. Albérlet?
koli előnyei sztem: társaság, bármikor ottvan pl. egy másik csoporttársad, olcsóbb sokkal
~ hátrányai: sok a betartandó szabály, nem lehetsz egyedül max kinn a városban, titkok hamarabb fénylátnak
albi előnyei: hamarabb leszel önálló, többet lehetsz kinn
~ hátrányai: nagyon drágra, máshoz kell alkalmazkodni (mondjuk a kolinál is)
koli előny:olcsóbb,fix,hogy tele leszel haverokkal,buli megy állandóan,unatkozni sosem fogsz,megtanulsz beilleszkedni,tolerálni,ha bajod van,fix hogy akad aki segit
koli hátrány: magánélet nulla,valaki mindig megtalál,tanulni nem tudsz,vagy nehezen tudsz,meg kell tanulnod zajban aludni,fürdőszoba általában koedukált,rendmániásoknak nem ajánlot,,nincs sehol hely,ahova elvonulhatnál
én 2 évig kolis voltam,élmény volt,de bőven elég is volt 2 év,azota albérlet,kinőttem a koliból,de ha ujra kellene dönteni,megint a kolit választanám
22/L
elsőt olvasva,tényleg,egyetemi vagy középsulis koli? mert én második válaszolóként egyetemiről irtam,középsulis másabb teljesen
melyik sulirol van szó?
melyik egyetem ha szabad kérdezni?
meg persze szülőknek is lehet beleszolása,ha ők finanszirozzák...
SZTE
Anyagi okok miatt szülők jobban szeretnék a kolit, de nincs kizárva az albérlet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!