Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményed az egész...

Mi a véleményed az egész életen át tartó tanulásról?

Figyelt kérdés
A tanulás a diploma megszerzésével nem zárul le, utána is folyamatosan képeznie kell magát az embernek; Ill átképeznie,m nem biztos h az eredeti szakmájában kap (újra) állást.
2009. dec. 29. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

igen.mindenképpen szükséges,ezt más országokban már rég belátták.nemcsak azért kéne tanulni,h.ne veszítsük el az állásunkat,meg azért h.újat szerezzünk.hanem azért is,mert a mai világban egyszerűen szükség van a gyors adaptálódásra,rugalmas hozzáállásra.

nemcsak szakmai ismeretekről van szó,henm a formális,non-formális,és informális tanulásról is egyben.

ezzel csak több lesz az ember.ma már rengeteg a lehetőség,csak ki kell használni.nem feltétlen pénzkérdés.

én azt tanulom most fősulin,és ezért különösen fontosnak tartom a Lifelong Learninget..

2009. dec. 29. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
#hanem
2009. dec. 29. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is szükséges, és jól elmondta az előttem szóló, nem csak a munka miatt.
2009. dec. 29. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni élvezet! A mamám 67 évesen is tanul. Ha volna hozzá elég pénze, elvégezné a jogot is. Ebben nőttem fel.Mindig, mindenki tanult. Szinte szünet nélkül.
2009. dec. 29. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Tanuljon a gyenge, dolgozzon edzen az erős!
2009. dec. 29. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld én sportolok is és tanulok is(doktori képzés), ja és persze dolgozom is, mert nem vagyok 20 éves. Akkor én gyenge vagyok?
2009. dec. 29. 16:47
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Az az igazi munkás aki hidegben melegben vakolja a falat, és cipeli a 50-100kilókat meg talicskázik fáradságot nem tűrően
2009. dec. 29. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Annak aki birja, aki elvezi, aki szereti a tanulast, annak ez egy jo dolog! De aki nem szeret tanulni, akinek csak nyug a tanulas, annak teljesen felesleges.

Mondjuk en azt nem ertem, hogy ok. hogy fontos a tanulas, de szerintem amikor valakinek mar van csaladja, akkor inkabb arra kell koncentralni, es nem pedig a 2. vagy 3. diploma vagy nyelvvizsga megszerzesere.

Mert nekem nem mondja azt senki, hogy egy normalis csaladi eletet elo ferfi vagy no aki dolgozik, gyerekeket nevel, ellatja a haztartast, igenyes magara is (apolt es sportol pl. ) annak meg tanulni is jut ideje.

Mert mindenkinek 24 orabol all a napja.

Valamit igenis elhanyagolnak azok, akik gyerekneveles mellett tanulnak.

Akinek nincs gyereke az mas teszta, neki van ideje es ereje tanulni. Ok nem veszik el az idot a gyerekuktol.

Te kerdezo miert tetted fel ezt a kerdest?

2009. dec. 29. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

az egész életen át tartó tanulásba nemcsak az iskolai,tanfolyami ismeretszerzés tartozik!.hanem akár a netezés,(pl.ennek az oldalnak a használata is!:)),a munkahelyen való beszégetés a kollegákkal,vagy akár egy kisebb/nagyobb utazás során szerzett tapasztalatok/tudás,ismeretek.

amúgy sok munkahely maga is támogatja a munkán belüli képzéseket,(időben és gyakran anyagilag is)hiszen a jól képzett munkaerőnél nincs fontosabb és motivált lesz a dolgozó is:)

2009. dec. 29. 17:00
 10/12 anonim ***** válasza:
#beszélgetés
2009. dec. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!