Középszintű biológia érettségi?
Figyelt kérdés
szerintetek mi várható a jövőheti biosz érettségin? gondolok itt csak témákra, nem konkrét feladatokra. vagy ez kb zsákbamacska?2014. máj. 11. 19:43
21/24 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy nem kaptam szóbeli tételsort. :(
22/24 A kérdező kommentje:
nekem meg max 50 pontot kell elérnem szóbelin h kilegyen a 260 min pont és csak ezután jönnének hozzá a pluszpontjaim, pedig vannak..:( de a minap tudtam meg h ez a min amit el kell érni.. mikor én érettségiztem még nem így volt és még tavaly se. ha ezt tudom infóból is újraérettségiztem volna.. most mennyi az esélye h 50 pontot elérek szóbelin? nem sok :/
2014. jún. 5. 18:00
23/24 A kérdező kommentje:
pedig meg van mind a 20 tétel és a B tételsor kísérletei is, meg szövetek stb.. és nem is nehéz megcsinálni. de az h hibátlan felelet legyen eléggé oda kell tennem magam. hát remélem menni fog..
2014. jún. 5. 18:08
24/24 anonim válasza:
Biztos, hogy menni fog. Nekem is 50 pont kéne. De hidd el, te könnyebben megfogod tudni szerezni, mint én. Odamegyek és bármi lehet. Pedig ez csak egy mezei szakközépiskola, nem tudom mire ez a nagy szigor, törvénybetartás. Többi tantárgyból már hónapokkal előre elkezdtük kidolgozni a tételeket. Tudja a tanár, hogy ezt a tárgyat viszem tovább és ennek ellenére megnehezíti a dolgokat. Megígérte, hogy mutat nekem pár kísérletet, menjek be, bementem és hát semmi nem volt. Még mikroszkópot se láttam soha, pedig elvileg tudnom kéne használni. Szép kilátások. Örülni fogok, hogyha a biológia miatt nem jutok be..vagyis inkább a tanár miatt. Jó szórakozni neki a másik életével.
Mikor érettségiztél egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!