Zolush kérdése:

Hogyan kell tanulni?

Figyelt kérdés

Naa :D Egy picit bővebben szeretném kifejteni a gondom.

19 éves vagyok. Eddig vendéglátását tanultam de otthagytam azt a sulit.Inaslevelem van de az érettségit már nem fejeztem be. Most jelentkeztem egy új szakra a neve : Vállalkozás a saját szakmádon belül. Itt ökonómia , könyvelés és ilyesmi tantárgyak vannak. Én ezekhez még választottam a Biológia tantárgyat, mert ebből is szeretnék érettségit szerezni , mert majd egészségügyi főiskolára ( Ápoló és betegellátó szak) szeretnék járni ahol kötelező a biológiai érettségi. Na és akkor most jön a probléma! Hát soha sem voltam igazán jó biológiából általában 2,3 sajnos, tehát még az alapokkal sem vagyok annyira tisztában. Nem tudom hogy mégis hol kezdjem el tanulni hogy majd a nehezebb dolgokat is megértsem. Most találtam egy oldalt ahol lehetne tanulni biológiát csak az 11. évfolyamosoknak készült akik gondolom már tudják a biológia alapjait. Megpróbáltam elkezdeni tanulni , több videót megnéztem de hát nem sok sikerrel, mert nem igazán értem a dolgokat.

Tanácsokat szeretnék kérni tőletek , hogy mégis hogy induljak neki a tanulásnak hol kezdjem. Esetleg javasolhattok könyveket is. Hogy tanuljam úgy hogy értsem is azt amit olvasok?

A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!

(Azokaz az embereket akik meg csak gúnyolódnak másokon, azokat megkérem hogy ne itt éljék ki magukat, KÖSZÖNÖM.

2014. ápr. 6. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Amit nem értesz, annak utána kell nézni. Ha te általánosban olyan jól tanultál volna, akkor valószínűleg most gimnazista lennél, tehát lehet, hogy a felső tagozatos anyagig kell visszaásni, hogy az alapokat megértsed. Ezek szerint nem jött be, hogy a 11-ikes anyagtól kezdjed, ez nem meglepő. A legjobb fogni a biológia tankönyveket az általánostól, és azon végigmenni, abban minden a megfelelő sorrendben van.
2014. ápr. 7. 06:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam veszek egy általános iskolás biosz könyvet , meg egy anatómiát is :) köszönöm a választ :)
2014. ápr. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!