Középszintű biológia érettségi?
persze azt kaptam
csak azért kérdeztem mert pl töriből vagy magyarból erre meg erre számítanak mert h évforduló van vagy vmi. és azt hittem h a bioszhoz is köthető most vmi. emlékszem 2011ben mikor érettségiztem először bioszból a vörösiszap katasztrófáról volt egy cikk, ugye ez az ökológia rész volt
Hogy hogy kaptál?
Én nem kaptam semmit, hiába kértem. Szóval nekem a szóbeli is zsákbamacska. :(
Tudom jogellenes kiadni meg minden, de akkor is szemétségnek tartom, hogy elvárják, hogy még szóbelire is kitéve betéve tudjam az anyagot..és van rá 1 hónapom megtanulni a többi mellett.
Nekem 85% kéne legalább, mert várhatóan nagyon megfognak emelkedni a ponthatárok ott, ahova jelentkeztem, mivel most pont alacsony szinten van és rengeteg volt a jelentkező :/
Az korábbi érettségiim sajnos nem sikerültek túl prímán, persze még a szóbelik hátra vannak. Nem félnék ennyire a biosztól ha megkapnék egy konkrét tételsort és nem 3 vagy négy könyvet kéne szóról szóra tudjak. Reménykedem abban hogy könnyű lesz az írásbeli, mert így simán benne van a pakliban, hogy a szóbelin elvérezhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!