Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középszintű biológia érettségi?

Középszintű biológia érettségi?

Figyelt kérdés
szerintetek mi várható a jövőheti biosz érettségin? gondolok itt csak témákra, nem konkrét feladatokra. vagy ez kb zsákbamacska?
2014. máj. 11. 19:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem nem kell 70-80%, mert már van érettségim és hozott pontokkal dolgozom, nem kellene sok az új ponthatárhoz (hát igen, anno eléggé elrontottam a matekot és persze 2 tudományos tárgy a felvételi tantárgy.) De akkor is elkeserítően rohadt sok az anyag, komolyan nem tudom, hogy a diákok hogy készülnek fel rá 4 másik tantárgy mellett. Nekem csak ugye ez az egy van és munka mellett necces volt, de meglátjuk mi lesz.
2014. máj. 13. 08:28
 12/24 A kérdező kommentje:
én is hozott pontokkal dolgozom. szerencsére még anno csináltam infó érettségit és azt viszem biosz mellett, meg már van egy szakmám ami ér pontot. már úgyse tudunk sok mindent csinálni. én m átnézem a könyveket és ha belefér csinálok még érettségiket.
2014. máj. 13. 08:58
 13/24 anonim válasza:
sziasztok én is nagyon félek a holnapi naptól.. én gyógytornász szakra jelentkeztem (Pécs)
2014. máj. 13. 18:53
 14/24 anonim ***** válasza:

Kinek hogy ment? :)

Nekem nehezen. Nem ilyenre számítottam az előző feladatsorok alapján. A korábbiak szinte sosem okoztak meglepetést sok volt a hasonló közöttük. Ez most teljesen váratlanul ért. Minden témából készültem, de most valahogy úgy érzem, hogy ha nem tanulok, akkor is hozom ezt a szintet. Csalódott vagyok. Bízok az isteni csodában. Nagyon sok válaszomban nem voltam biztos.

2014. máj. 14. 12:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Rohadt nehezen. Előző feladatsorok kapcsán jól begyakaoroltam a növénytant, az állattant, a genetikát. A növénytan kérdéses részeit is jól átnéztem (növényi hormonok, szállítórendrndszer működése, növények szaporodása), állatrendszertant is begyakoroltam, légzést, vért.... nem jutott mindenre időm a vége felé. Erre szinte 0 növénytan, 0 növényi hormonok, 0 szállítórendszer, 0 állattan, ellenben embertan és ökológia dögivel. Nagyon elkenődtem, azt hittem, csak én vagyok ilyen sötét, hogy nem ment jól, de szintén emelt bioszos ismerősöm is azt mondta, hogy a faktos csoporttársai is csak pislogtak kb. Voltak olyan kérdések, ahol ültem és "Ez baromira nem volt benne a tankönyvben..."
2014. máj. 14. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Oh, bocsi, azt hittem ez az egyik emelt bioszos kérdés xD Szóval, emelt biosz is szívatós volt.
2014. máj. 14. 13:02
 17/24 A kérdező kommentje:
dettó én is így érzem mint a 14es válaszoló..(középszint). egyáltalán nem hasonlított az előző érettségikre. pedig azok közt azért volt hasonlóság. azokat még tudtam is azért. de ez.... hát nem tudom. én is bizonytalan vagyok a válaszok többségébe. a szóbelin brillíroznom kell
2014. máj. 14. 15:26
 18/24 anonim válasza:
sziasztok én vok az aki Pécsre jelentkezett gyógytornász szakra .. nekem se ment vmi jól 59% os lett 3 as 1% kellett vna h 4 es legyen
2014. jún. 5. 14:39
 19/24 A kérdező kommentje:
nekem is csak 61%os lett
2014. jún. 5. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló vagyok. Nekem 69% lett.
2014. jún. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!