Mit csináljak szerintetek? Kétségbeestem.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most voltam nyelvvizsgázni németből, de nagyon nehéz volt a feladatsor és nagyon félek, hogy nem lesz meg. Ezen múlik a jövőm, ha nem lesz meg, tuti, hogy nem vesznek fel arra az egyetemre, ahová jelentkeztem, a másodikként megjelölt helyre pedig nem szeretnék menni.
Mit csináljak, ha nem lesz meg? Tudom, előttem van az érettségi, de képtelenség annyi pontot összeszedni, hogy elegendő legyen. Halasszak szerintetek egy évet, menjek ki külföldre? :(
Tudni kell, hogy a német a második nyelvem, az angol nyelvvizsgám nem számít, mert emeltezek angolból.
2014. ápr. 12. 12:47
11/11 A kérdező kommentje:
Azért néhány szakon előrelátható volt, hogy felviszik-e vagy sem. Tényleg nem értem el, jövőre újrapróbálkozom, addig is a második helyen megjelölt egyetemet kezdem.
2014. júl. 28. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!