Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Túl késő orvosnak tanulni 29...

Túl késő orvosnak tanulni 29 évesen?

Figyelt kérdés
Sajnos 18 évesen rossz pályát választottam, több mindent kipróbáltam már,és az orvostudomány felé húz a szívem. Nem a külföldi pénz motivál, és nem is feltétlenük a határtalan emberszeretet, egyszerűen csak nagyon érdekel az emberi test, és a működése, mi több tetszik. A gond a korommal van, és hogy ha el is tudnám kezdeni, akkor képes volnék megcsinálni a képzést, bírnám-e a terhelést szellemileg... Függetlenül mindentől bele fogok vágni, és majd meglátjuk, a környezetem természetesen hülyének néz hogy váltani akarok, ennyi idősen ráadásul....ti mit gondoltok erről?

2014. márc. 17. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 28 évesen kezdtem el, és hitelből csináltam.

A végére majd 14 milliós hitelem lett, de így is megérte mivel biztos állásom lett, és szép lassan visszafizetem.

A környezetemből mindenki csak lebeszélt róla, otthonról meg majdnem kitagadtak, hogy miért csinálok magamnak ekkora hitelt, de tudod megérte, bár elég görcsös időszaka volt az életemnek, és irigykedtem is azokra akiknek ingyen van, és szabadon bohókásan élhetik meg az egyetemi éveiket fiatalon (az a tíz év nagyon sok, majd észre veszed te is, de nem volt gondom belőle), hát én nem úgy éltem meg, de megérte.

Kicsit fájt, hogy egy 35 éves palival voltam a legjobba, de ez van, és felettem 2 évvel volt egy 40-es nő is, és elég sok volt a 23-25 éves is, bár az én évfolyamomon nem volt csak 18 éves, meg az említett 35 éves...

2014. márc. 20. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Előttem szóló gratulálok a kitartásodhoz, ismeretlenül is felnézek rád, pont azzal a gondolkozásmóddal és életfelfogással rendelkezel ami a sikerességhez kell.

Bátor dolog volta részedről...

2014. márc. 20. 19:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de nem vagyok egyedül.

Sok mentős megy idővel orvosira, és ők a kemények.

Dolgoznak, güriznek, közben tanulnak a mentőben "szabad időben", és leteszik a szakvizsgát is, és itt maradnak az országban.

Szóval nem annyira ritka dolog ez, de nyilván bátorság, vagy jobban mondva elhatározás kell hozzá.

2014. márc. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!