Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mindenféle orvosnak kell...

Mindenféle orvosnak kell tanulni az általános orvosit?

Figyelt kérdés
Na, ha ez a kérdés-megfogalmazás zavaros lenne, akkor kifejteném: tehát ha én szeretnék pl. fogszabályozó-orvos lenni, akkor is pár évig általános orvosit kell tanulnom? És van-e egyáltalán olyan orvos, akinek először nem az általános orvosit kell tanulnia?
2011. máj. 14. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nincsen mindenkinek szerintem először az általánost kell tanulnia DE NEMMONDOM BISZTOSRA én csak így hallotttam
2011. máj. 14. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha fogszabályozó orvos akarsz lenni, akkor jelentkezel fogorvosnak, felvesznek, az 5 év. Az első 4 félév gyakorlatilag ugyanaz, mint az általános orvosi. Utána is tanulsz még szülészet-nőgyógyászatot, szemészetet, stb-t, majdhogynem mindent.

Miután végeztél az 5 évvel, jön a 3 éves szakosodás fogszabályozó szakorvosnak.

2011. máj. 14. 08:41
 3/8 A kérdező kommentje:
És akkor biztos, hogy nincsen olyan orvos, akinek először nem az általános orvosit kell tanulnia?
2011. máj. 14. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értesz általános orvosin... az alapozó tárgyakat meg főbb területeket?
2011. máj. 14. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:

A fogorvosnak fogorvosi szakra kell menni, de azon kívül az összes többi orvos először általános orvosit végez, és utána szakosodik.

Ha fogszabályozó szakorvos akarsz lenni, akkor fogorvosi, aztán szakképzés.

2011. máj. 14. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Az állat- és fogorvoson kívül mindenki az általános orvosin kezdi, ha a rendszerre vagy kíváncsi.
2011. máj. 14. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak egyéb képzések, pl. fogtechnikus, aki nem végez se orvosi, se fogorvosi egyetemet.
2011. máj. 14. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem is orvos. :)
2011. máj. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!