Gesztike kérdése:

Veszprém Padányi!?

Figyelt kérdés
Padányi eü-be akarok menni,már behívtak beszélgetni.Mire számíthatok?Mennyire tiltja a tetoválást és a piercinget?Ha felvesznek akkor már nem csináltathatom meg egyiket sem?Köszi a válaszokat!14/l

2014. febr. 24. 19:19
 1/4 anonim válasza:

Ne aggódj. :) Gondolom csak terveidről, az érdeklődésedről fogtok beszélgetni. :)

A tetoválást és a piercinget ne mutogasd annyira. A piercinget lehetőleg ragaszd le. :) Nem fogják mondani, hogy ne csináld (csak ha előtte elújságolod az egész tanári karnak :) )

Szerintem jó suli. :)

2014. febr. 24. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.:) Kicsit izgulok.Nincs még piercingem de szeretnék tragust csak azt hittem elég keményen nézik meg gondolkodom a tetováláson(szüleimet akarom magamra varratni) csak féltem,hogy kirúgnak ha kiderül.
2014. febr. 24. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Mikor mész be szóbelire?

A héten?

2014. febr. 24. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,csütörtökön megyek.
2014. febr. 25. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!