Mi a véleményetek (tapasztalat) a veszprémi Padányi általános iskoláról? Milyenek a tanárok, az oktatás? Milyen a színvonal? Stb. Jelenleg mint általános iskola érdekel, de esetleg maradhatna itt a gyerekem középiskolában is.
általános sulis tanárok között elég sok a vadállat én 4.esként menkültem át a szilágyiba.
a nővérem odajárt 2 évig gimibe de az se jobb. megnyomorítják a gyerek lelkét semmi olyant nem engednek bevinni 'ami a sátántól való'
(szóval se körömlakk se egy lehelet smink se semmi pl halálfejes felső meg ilyenek.én még olyat is hallottam h már a telefonokat se akarják bengedni)
mi mind a ketten rémes véleménnyel vagyunk róla.
a szilágyit ajánlom viszont ,aranyosak a tanárok és a vallás se olyan minden a sátántól való szinten megy. Ok van mise meg lelkinap de max rád szólnak ha épp egy halálfejes fülbevalód van.
19/L
Olvasom itt Gyakori kérdéseken a Padányi sulival kapcsolatos kérdéseket/válaszokat és mindenki azt állítja a Padányiról, hogy szar meg minden. Nos, ezek nagyon nem igazak. A Padányi igenis jó suli.
Nem vadállatok a tanárok.
Felháborító, hogy olyanok mondanak véleményt akik 100% hogy azt se tudják milyen a suli.
A nem tudom hányadik válaszoló írta, hogy körömlakkal nem szabad be menni, halálfejes cuccokat hordani és lehelletnyi sminket se lehet használni.
Körömlakkot lehet,sőt, élő példa rá az osztálytársam aki xy cm-s műkörmökkel jár, és nem szólnak érte a tanárok.
Halálfejes cuccokat lehet hordani, nagyon sokan hordanak ilyet.
Sminket is engedik, csak a nagyon feltűnő sminket nem.
Most így 2016-ban jobb lett a suli.
E-naplót hoztak létre és még sorolhatnám.
Az alsósoknak van egy kis "játszótér" is.
Kiépítettek egy műfüves pályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!