Szegedi Deák Ferenc Gimnázium? Vélemény, tapasztalat? (lehet jó és rossz is)
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 19:05
1/6 anonim válasza:
Az iskola belül szép, az oktatásnak viszonylag magas a színvonala, bár itt is lehet olyan tanárral találkozni, akit nem fogsz kedvelni. Jó alapot ad, magas a felsőoktatásba felvettek aránya. Többségében a középosztály illetve a felsőbb osztályok gyerekei járnak ide, akik nem kerültek be a Ságváriba vagy a Radnótiba, esetleg a Tömörkényibe. Utáltam, de most egy elég jó egyetemre járhatok.
2/6 A kérdező kommentje:
Én angol kéttannyelvűre szeretnék menni, eddig úgy tűnik sikerül is, mert benne vagyok a felvehető 32-ben.
Ságvárit is bejelöltem, de a Deák valahogy jobban tetszik, talán mert tesóm is idejárt és annyit (annyi jót) mesélt róla hogy kedvet kaptam hozzá :D
UI: Köszi a választ!
2012. márc. 17. 11:07
3/6 Bratilla válasza:
Nagyon jó suli, a Tömörkénynél sokkal jobb, a Radnóti meg a Ságvári erősebb úgy tudom, de a harmadik helynél nincs lejjebb ez a suli :)
4/6 anonim válasza:
Nem szeretem menj a tömörkénybe
5/6 Bratilla válasza:
Én Deákos vagyok, imádom :) Igaz, hogy sokszor éjszakába nyúlóan tanulunk, de az egyéb dolgok kárpótolnak :)
6/6 anonim válasza:
Tömörkény sokkal jobb én azt ajálom neked! sokkal többre viszed vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!