Padányi Bíró Márton Szakközépiskola Veszprém, valaki valamit erről a suliról?
Figyelt kérdés
(milyen jegyekkel vesznek fel,tanárok..ilyenek)2010. jan. 19. 19:41
1/7 anonim válasza:
Hát egy minimum 4-es kell.Tanárok rendesek bár némelyikük nem nagyon.amúgy jó suli szerintem
3/7 Secu válasza:
Szerintem se!!!!!!
Hidd el életem legszarabb döntése volt,hogy ezt a sulit válaszottam.
Álszent a tanári kar nagy része...Ráadásul azt akarják elérni,hogy elit suli legyen,és nevetségesek,ahogy rá akarják kényszeríteni a diákokat egyes dolgokra
4/7 anonim válasza:
Pontosan.. a tanárok... úristen... Tényleg rossz döntés!!!!
5/7 anonim válasza:
tényleg ? nemááá pedig nekem csak ott lenne esélyem...ott van egészségügyi + gyógymasszőrös tanfolyam... hát remélem kifogom bírni :(
6/7 anonim válasza:
Aztán végülis Séf-be mentem..:D xD Nem tudom hogy döntöttem a Séf mellett de nagyon szeretem:)
7/7 anonim válasza:
Én is ide járok, most megyek 11-be. Hát tanulni sokat kell, szóval szerintem a színvonallal nincs gond, de a tanárokkal annál inkább. Persze vannak normálisak is, de van egy pár szemét, és igazságtalan....
Hát én általánosba 4es 5ös voltam, szóval szerintem egy négyes szint azért kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!