Ti melyik szakot választanátok és miért?
-tájrendező és kertépítő mérnöki
-élelmiszer mérnöki
-ipari- és formatervező mérnöki
-keleti nyelvek és kultúrák
-pénzügy és számvitel
ebből 3 érdekel engem is!
-élelmiszer mérnöki, szeretnék élelmiszer ellenőrként dolgozni, meg elvileg a fizetések is nagyon jók, bár meglehet, hogy unalmas
-pénzügyi és számvitel, mert a gazdasági szektor elengedhetetlen része, bár a matek megrémiszt némileg, de szintén csak jó fizetéshez lehetne jutni, persze amennyiben kiemelkedően értenék a munkához
-keleti nyelvek és kultúrák, mert kultúrából sosem elég, és nyelvek is imádok tanulni, noha még nyelvvizsgám sincs, és talán ez az, amiért nem is jelölöm meg, szerintem a keleti nyelvek azoknak való, akik már valamilyen szinten tudnak valamilyen keleti nyelven, mert különben nehéz lesz tartani a tempót, és az elhelyezkedésről is nehéz átfogó képet adni, az egyetem legjobbjai tudnak némi fordítómunkához jutni!
A másik kettőről nem tudok véleményt mondani.:S
"keleti nyelvek azoknak való, akik már valamilyen szinten tudnak valamilyen keleti nyelven, mert különben nehéz lesz tartani a tempót,"
Ez nem így van, 0 tudással is lehet jelentkezni, mindenki egy szintről indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!