Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti melyik szakot választanátok...

Ti melyik szakot választanátok amelyikkel esetleg el lehet majd helyezkedni? Média moderátor vagy ifjúságsegítő?

Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalataitokat is leirhatnátok ,és persze a véleményeiteket!Érdekel a divat a filmes dolgok,de nincs semmi ötletem,hogy mit tanuljak..:S
2012. máj. 16. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
mindenképp a moderátor! legalábbis engem ezek a médiás dolgok érdekelnek! :) csak nem tudok róla én se semmit,valaki végzett itt ilyet? leírhatná a tapasztalatait! köszi
2012. máj. 19. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ifjúságsegitőt csak és csak is akkor ha utána szeretnél továbbtanulni főiskolán (szocmunka, gyógyped, szocped, vagy tanitóképző)vagy ha már van ilyen diplomád mint amikor fentebb felsoroltam... önmagában az ifjúságsegitő okj nem ér semmit.
2012. jún. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!