Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20 éves lány vagyok. A képességeim megvannak de fogalmam sincs mi akarok lenni ha "nagy leszek". Ez a második év amit kihagyok, igaz dolgozom, szóval kárba nem veszik. Külföldön élünk. A szüleim szerint egyetemi diploma kéne, mert vagyok olyan okos, de én meg nem tudom h tudnék elvégezni egy egyetemet, ha nem lenne meg a teljes elszántság és érdeklődés. Márpedig nem találtam olyan egyetemi szakot ami megfogna. Szerintetek mi legyek, ha ezeket tudom elmondani magamról?

szeretem az idegennyelveket

nem szeretnék monoton munkát, kell a változatosság

szeretek problémákat megoldani, pörögni

szeretem a művészeteket

szeretek újat létrehozni

szeretem ha kreatívnak kell lennem

annyira nem vagyok jó h művészeti suliba menjek de vonzz a szépség

nem kell nagy karrier, jó fizetés csak érezzem jól magam benne

2012. ápr. 29. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
esetleg óvoda pedagógia vagy gyógypedagógia nem érdekelne? mondjuk én e kettőnek az ötvözésére szeretnék járni majd:D konduktor szeretnék lenni.
2012. máj. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!