Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakot választanátok?...

Szana33 kérdése:

Milyen szakot választanátok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A felvin megcsináltam egy tesztet és az eredmény ez lett:(ajánlott érdeklődési köröd)

1.: kommunikációs és üzleti adminisztrációs feladatok (pl. asszisztens, ügyfélszolgálat)

2.: pénzügyi terület (pl. könyvelés, hitel és kockázatelemzés, adótanácsadás)

3.: áruk és szolgáltatások koordinálása (pl. utazások értékesítése, forgalomirányítás, rendszerszervezés)

Melyikhez milyen szakokat tudtok ajánlani?

2012. jan. 30. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alapján döntesz, hogy mit dobott ki egy program?
2012. jan. 30. 21:41
 2/3 A kérdező kommentje:

jaj, dehogy :)

jelenleg középfokú pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon vagyok, ami teszik is és ezen a területen szeretnék továbbtanulni. Csak a mostani ponthatárok alakulása mellett már egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy milyen szakot is válasszak( már-már a költségtérítésesen gondolkozom)és most minden lehetőséget megragadok, hogy tanácsokat és véleményeket kapjak/halljak.

2012. jan. 30. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is gondold át, hogy érdemes-e költségtérítésesre menni. Miért? Azért, mert már sokan végeztek gazdaságin és nem biztos, hogy el is tudsz helyezkedni. Persze, lehet szerencséd, de egyre jobban feltelítődik a szakma, és gondolom, hogy nem akarsz valami olyan dolgot finanszírozni, ami a későbbiekben nem térül meg.

Viszont az emberek utazni mindig fognak, tehát azt tanácsolom, hogy a 3.-al foglalkozz. Annak valószínűleg lesz jövője, még nem most, de lesz. : )

2012. jan. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!