Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti melyikben szakot látok...

Ti melyikben szakot látok választanátok és miért?

Figyelt kérdés

Ezen a kettőn gondolkodom, más nem is érdekel.

DE-MK: Környezetmérnöki

DE-TTK: Kémia

2012. jan. 29. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennek a címnek fussál már neki még egyszer...
2012. jan. 29. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:

én kémia szakon vagyok, de külföldön :)

am én azért választottam a kémiát, mert érdekes tantárgy, többet lehet vele kezdeni, mint sok másikkal (gyógyszeripar, olajipar, kutatás, bio-akármik, bio-val kombinálva genetika, immunológia ilyesmi irányba is el lehet menni ésatöbbi), plusz én medicinal chemistry szakirányon vok (főleg szerves kémia, gyógyszeripar felé visz majd el). kémia-bio az élet alapjaival (is) foglalkozik, meg különböző dolgok előállításán, fejlesztésén, megértésén (lehet ez élő vagy nem élő is, tökmind1), szerintem nagyon érdekes dolgokat tanulunk.

nem mindig könnyű és sokszor le kell ülni megérteni, átgondolni, rengeteg dolgot kell tudnod, reakcióegyenletek, kísérletek ésatöbbi és néha nagyon tudom utálni (főleg a fizkémet), de alapjába véve imádom és nem bántam meg, hogy kémia szakra mentem (mondjuk én nem is otthon tanulok, úgyhogy valszeg vannak eltérések, de nekem tetszik:))

2012. jan. 29. 19:05
 3/6 anonim válasza:
Inkább a kémiát, többre mész vele... és a környezetmérnökin is ugyanúgy kell elég rendesen kémiát tanulnod, csak mellette sok más mérnöki tárgyat meg persze bioszt.
2012. jan. 29. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Kémia, mert többre mész vele
2012. jan. 29. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Debrecenben tuti a kémiát válaszd, mert ott a mérnök képzésnek nincs túl jó híre.
2012. jan. 29. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:
bocsi a címért.....kicsit elsiettem:S:S, am köszi a válaszokat
2012. jan. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!