Ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok sorrendet felállítani?
Debreceni Egyetem IK
BME VIK
Corvinus Gazdálkodástudományi Kar
ELTE IK
Ezeken belül pedig a gazd. Infó és a Mérnök Infó szak érdekelne, de ezek közül sem tudom melyik lenne jobb. Szerintetek? Melyik szak jobb és melyik egyetem karán?
VIK-en igazából mindegy, hogy villamosmérnöki vagy mérnök infó szakra mész, mert keresettek, és tutibiztos jövőd van. :-)
Debrecenben a műszaki és infó képzés hát hogy is fogalmazzak, hagy "némi" kívánni valót maga után, az egyik legszánalmasabb. Se nem elismert, se nem nívós, se semmi. Aki odamegy, az diplomával távozik, csak nem mindegy, hogy talál-e egyáltalán munkát...
ELTE ilyen szempontból pár lépcsőfokkal jobb, de bőven BME alatt van.
Corvinus GTK-ról nem tudok nyilatkozni, ezért amelyik hozzád közelebb áll, azt tedd 2. helyre. :-)
BME aztán ELTE.
Pannon egyetemről tud valaki mondani valamit?
Megemlítenék neked egy olyat, hogy SZTE TTIK, az informatikai képzés nagyon erős, mérnökinfóskét ugyan vért kell izzadnod a diplomáért, de megéri. Ha gazdinfó, akkor Corvinus, nehéz bekerülni, a színvonal egy nagy nulla, a kapcsolatai viszont jók.
Az ELTE - hogy is mondjam -, enyhén humán beállítottságú egyetem, így inkább felejtős, DE-ről fent nyilatkoztak, BME pedig szívás, a szórás nagyon nagy, de akár oda is megérné mérnökinfósként, mert onnan sem engednek el tudás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!