Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti melyiket választanátok?...

Ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok sorrendet felállítani?

Figyelt kérdés

Debreceni Egyetem IK

BME VIK

Corvinus Gazdálkodástudományi Kar

ELTE IK

Ezeken belül pedig a gazd. Infó és a Mérnök Infó szak érdekelne, de ezek közül sem tudom melyik lenne jobb. Szerintetek? Melyik szak jobb és melyik egyetem karán?

2011. dec. 11. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
BME-VIKen előszeretettel íratnak év elején egy fizika felmérőt, amin el kell érni egy bizonyos szintet. Ha nem sikerült, akkor egész évben kötelező járnod a felzárkóztató órákra, majd félév végén ismételt vizsga. Ha ez sem sikerül, akkor van gááááz... :\
2011. dec. 12. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Mivel MÉRNÖK informatikus, ezért nyilván elengedhetetlenül fontos hozzá a fizika. Végül is indíthatod az évet olyan alapon is, hogy "majd ott megtanulom", csak ott már egyáltalán nem lesz rá semmi időd. Ha ezt az irányvonalat választod, mindenképpen javasolnám, hogy egyetem előtti nyáron gyakorolgasd egy kicsit, nézegesd át a középiskolai anyagot!
2011. dec. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!