Melyik játékot választanátok? Tudom, h az egyik 12, a másik 2 pedig 36 hótól ajánlott, de sztem majdnem mindegy, a lényeg, h nyomkodhassa a babánk - 15 hós. Szóval melyik van nektek? Melyikben adnak az állatok élethűbb hangokat?
Köszi a válaszokat! Eredetileg az elsőt néztem ki, de közben találtam a másik kettőt, és arra gondoltam én is, h azok esetleg később is érdekelhetik majd...
Kíváncsi vagyok még a véleményeitekre - hátha segít dönteni - persze gondolom sokat segítene, ha élőben látnám őket...
szia
nekünk az első van és utálom.szerintem nem élethűek a hangok igazán és az ember meg egyenesen idegesítő zenét játszik.16hós fiamat sem köti le,pedig szereti az állatokat.ajándékba kaptuk amúgy
utolsó vagyok
ha megfogadsz egy tanácsot,akkor elmész egy játékboltba és megnézed ott milyenek vannak.az elsőt én idáig minden boltban láttam.ezután könnyebb dönteni
Köszi neked! Na, pont ettől tartottam, h megrendelem és nem is ismeri fel a babánk az állatokat.
Lehet tényleg jobb lesz, ha nem rendelem meg látatlanban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!