Ha szeptembertől OKJ-s suliba mennétek, milyen szakot választanátok?
Én szeptembertől szeretnék valamit tanulni. DE viszont fogalmam sincs, hogy milyen szak lenne a legjobb. Van, ami érdekel. De direkt nem mondom, mert a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Szeretném megtudni, hogy mivel érdemes foglalkozni? Merre induljak? Nyilván olyat szeretnék, amivel el is lehet helyezkedni, meg is lehet belőle élni.
19/L
Olyan, ahova matek kell, kizárva! H*lye vagyok hozzá sajnos :S :)
te tudod mit akarsz:D Gondolom azért érettségid van?mert akkor nagy a választék..
én tuti ha leérettségizem egy számítógép műszerész OKJ-ra megyek:D
Én csecsemő- és kisgyermekápoló, vagy van vmi ilyesmi. :)
Hogy mivel érdemes foglalkozni? Csakis azzal ami érdekel. :)
Hiába keresel százezreket, ha minden nap úgy mész be, hogy te ezt utálod. Én legalábbis inkább csinálnám minimálbérért azt, ami érdekel, mint egy olyat, amit utálok. Persze ha már van család, és muszáj pénzt keresni, az már más. De akkor is nagyon átgondolnám, mindenképp vmi kompromisszumot kötnék.
Persze. Éppen ez az. Hogy olyat akarok tanulni, ami tutira érdekel, és félek, hogy pár hónap suli után, azt fogom gondolni, hogy rosszul választottam.. Sajnos hajlamos vagyok időközben visszatántorodni a dolgoktól :S És ettől félek most is.
Bár tudom, hogy itt nem tud senki segíteni rajtam, csak is én segíthetek magamon.. De annyi szak van.. Mit érdemes? Adjatok ötleteket! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!