Ti milyen szakot választanátok a helyemben? A budapesti Szent László Gimnáziumban.
Tekintve, hogy már gyakorlatilag minden osztályban van 0. évfolyam, vagyis nyelvi előkészítő, nem feltétlenül kell olasz kéttannyelvűre menned, hacsak nem akarsz vmit kezdeni az olasszal.
Ha idegen nyelvek - területen szeretnél továbbmenni, akkor még az olaszon kívül mehetsz spec. angolra, angolra (mai napig nem tudom, mi a különbség a kettő között :)), ill. németre.
Ezenkívül reál még a matek, és a biosz-kémia.
Biológia-kémia-környezetvédelem tagozaton emelt szinten van még a fentieken kívül a fizika is 2 évig (ha jól rémlik - én is erre a tagozatra jártam.)
Magyarul v. nyelv-tagozatra, v. matekra, v. biosz-kémiára kéne menned - véleményem szerint.
Már csak neked kell eldöntened, melyik tetszene legjobban. V. melyikkel mire tudnál menni a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!