MI változott 1 év alatt SZTE-n?
Figyelt kérdés
2012-ben 257 ponttal lehetett bejutni a prog.infóra, tavaly 240 ponttal, nem sok a különbség, de így nem nagyon lehet számolgatni hogy most milyen pontok lesznek( lehet hogy megint min lesz, vagy sokkal több, mint pl 2011-ben 324)2014. jan. 30. 13:44
1/7 anonim válasza:
min. 260 lesz , 280-300 a reális max növekés szerintem.
De szerintem 260-270 közt lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Ugye infohoz most nem kötelező emelt, de a ponthatár növelésével illet hogy sok szakhoz kell emelt ami arra ösztönzi a többi diákot( aki infóra megy) hogy tegyen infóra emeltet nem fogja befolyásolni ponthatárt?
2014. febr. 2. 14:41
3/7 anonim válasza:
Azért esett le 240-re, mert az átsorolást beszabályozták. Eddig 14-15kredittel meglehetett úszni az átsorolást államiról költségesre. Most ez fix 30, és rengeteg embert pakoltak.
Azaz megüresedtek az állami helyek, amiket lehet feltölteni. Mivel a jelentkezők nem haladták meg az létszámot, így mindenkit felvettek. Bár kíváncsi vagyok, mennyien esnek ki a mumus tárgyak miatt. :D
4/7 anonim válasza:
megsúgom: itt proginfón 1,5-s átlagra van már ösztöndíj! olyan nehéz. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Uhh:s én nem tanultam programozást, de az infó áll hozzám a legközelebb, meg ugye alapoktól kezdik, jó iskolába jártam, tanultam is, szóval ha felvesznek tanulok és remélem bent maradok:D
2014. febr. 11. 23:00
6/7 anonim válasza:
Hahahaha :D
Volt középsulis társam, már szaktársam. Annó osztály első volt, és legutóbb kibukott az egyik matek tantárgy miatt. :) Szóval csak óvatosan, hogy jó tanuló vagy. :D
7/7 A kérdező kommentje:
És akkor emiatt a vélemények miatt inkább ne is jelentkezzek,próbálkozzak...?
2014. febr. 12. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!