Mi a véleményetek milyen lesz a ponthatár idén gépészmérnöki szakon?
Figyelt kérdés
Engem leginkább a SZTE érdekelne vagy a Kecskeméti Főiskola :)2014. jan. 26. 22:58
1/25 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy a minimum 240 lesz mindkét helyen. De egy jó tanács: a Kecskeméti Fősulit kerüld el jó messziről...
2/25 A kérdező kommentje:
260 lesz idén a minimum :) és köszönöm bár én a kecskemétiről csak jót hallottam eddig
2014. jan. 27. 20:00
3/25 anonim válasza:
Akkor 260. :-)
A jó pedig maximum annyi lehet, hogy nem jelent majd semmi kihívást, és ha nem sikerül elhelyezkedni a Mercinél, akkor véged. Bár nem akarom elvenni a kedved...
4/25 A kérdező kommentje:
értelek :) bár első helyen szegedet szeretném megjelölni :)
2014. jan. 27. 21:26
5/25 anonim válasza:
Miért kell elkerülni a Kecskeméti Főiskolát? Mi a baj a kecskeméti gépészmérnök képzéssel?
6/25 anonim válasza:
Csupán annyi, hogy egy nagy 0. Bármelyik statisztikát megnézed, kb leghátul vannak.
7/25 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani de GAMF-on épített hallgatói autók az élvonalban vannak. Lásd: Megameter (Shell Eco-marathon)
Akkor azt biztos szar gépészek építették :) Én pont az ellenkezőjét hallottam annak amit te mondasz. A gépész duális képzésben pedig nem csak a Merci létezik :)
8/25 anonim válasza:
Nyilván 5-10 hallgatóból kell kiindulni, még véletlenül sem összképet nézve, amibe oktatók és hallgatók is beletartoznak. Hát persze. Mutass nekem légyszíves valamilyen statisztikát, ahol nem hátul kullognak, mert ez eddig elég kevés!
9/25 anonim válasza:
Te a statisztikákból élsz barátom :) Mondom másik példát is: A kecskeméti HILTI gyár gépész mérnökeink legnagyobb része GAMF-on végzett hallgató.
10/25 anonim válasza:
Hogy a kedves kérdező kérdésére is reagáljak. Lehet jellemző az alacsony ponthatár a Kecskeméti Főiskolán, de ez nem a képzés színvonalát tükrözi. Bátran tudom ajánlani a szakot mert a tanárok segítőkészek, a képzés pedig gyakorlatias. Az elhelyezkedési lehetőségek pedig jók. :) Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!