Ha egyetemen akár szte, elte, debrecen, pázmány történelem szakra megyek és kötelező felvenni egy minor szakot, én az informatikát szeretném (IT vagy valami) lehetőségem van rá hogy felvegyem? Úgy tudom debreceni germaniszitkások felvehetik az IT-t
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 20:10
1/2 aylosro válasza:
Van egy jó hírem, az ELTE-n szó szerint bármilyen minort felvehetsz, és legjobb tudomásom szerint ez a teljes magyar felsőoktatásra érvényes. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Huhh az nagyon jó lenne,nagyon szeretem az informatikát viszont a matek kinyír,és ezért kerülöm a matekos részeket,a programozás meg a többi megy,viszont ha már más szakra megyek nem infóra,mindenképpen a minorom informatika lenne
2014. jan. 23. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!