Egyetemi jelentkezésnél plusz pont jár azért, ha orvosi papírom van róla, hogy Asperger-szindrómás vagyok?
Szia!
Bocsánat, hogy ilyen sokára írok vissza. 19 éves lány vagyok, és a földrajz világa érdekel. Ötödikes korom óta rajongok mindenért, ami a földrajzzal kapcsolatos, de tényleg olyan szinten, hogy még álmomból felébresztve is fel tudom sorolni Kína mind a 23 tartományát a székhelyükkel együtt. A tanárom már panaszkodott is, hogy sokmindent ő tanul tőlem. Szóval ennyire érdekel, és minden vágyam, hogy felvegyenek az ELTE-TTK földrajz szakára. Csak mivel a matek 3-as szintnél nem ment jobban gimiben, ezért félek, hogy az miatt nem lesz majd elegendő pontom, hiába teszek több tantárgyból is emelt érettségit, főleg olyanból, ami jól megy. Csak ezért érdekelne, hogy tartós betegségben szenvedőknek jár-e, és ha igen, akkor kb. mennyi plusz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!