Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tehetek ilyenkor? Segítség!

Mit tehetek ilyenkor? Segítség!

Figyelt kérdés

Most mennék továbbtanlni és ugye már eléggé nyakamon van az iskolaválasztás.. azt osztályomba már mindenki tudja ,hogy hova fog menni ,de nekem még elképzelésem sincs... úgy konkrétan semmi nem érdekel ..(mármint szakma) és ötletem sincs hova mehetnék.. :( már a szüleim is rengeteg iskoláról kérdezősködtek, de vagy olyan szakmák voltak amik nem nekem valóak, vagy nagy volt az elvárás átlag terén.. mi lesz ha nem tudok iskolát választani? nagyon kétségbe vagyok esve :( ilyenkor mit tehetek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 5. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj gimnáziumba.
2014. jan. 5. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
de állítólag túl rosszak a jegyeim.. egyébként már gondoltam rá..
2014. jan. 5. 22:22
 3/5 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel tavaly... először is gondold át, hogy mit szeretnél kezdeni magaddal. Emberekkel akarsz foglalkozni vagy sem? Reál vagy humán? Város, hogy mi van közel a lakóhelyedhez? Ilyen kérdések megválaszolásával talán tudsz szűkíteni a körön. Én sem álmaim szakján vagyok az egyetemen, de rengeteg lehetőség van benne, és ha végeznék, akkor akár nagyon jó állásokat is meg tudnék csípni. Ez is egy fontos szempont lehet! De ez egyéni, hogy te magolós típus vagy-e, vagy inkább olyan típus aki szeret kreatívkodni. De ha nem most, még később is tudsz felvételizni, mikor már mondjuk dolgoztál egy kicsit és utána az érettségid ha jól sikerül, az alapján még bekerülhetsz jó helyekre. Sok sikert!
2014. jan. 5. 22:23
 4/5 anonim válasza:
Jaaa, hogy te még áltsulis vagy?:D óóó bocsi:D
2014. jan. 5. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki állítja?
2014. jan. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!