Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Postai úton adtam fel főiskolá...

Postai úton adtam fel főiskolára a jelentkezésemet, és még nem kaptam semilyen értesítőt, mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Többiek elektronikus úton jelentkeztek pótfelvételire, és ott kaptak egy felvételi azonosító számot, és azt hol szerezhetek?? Fognak nekem jelezni, hogy egyáltalán sikerült-e?? Sűrgős lenne.....
2010. aug. 28. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erdeklodj utana. Legkozzelebb mindket uton add be jelentkezesedet, legyen az munk, stb. Ajanlott levelkent erdemes csak feladni.
2010. aug. 28. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

van,ahol már a beiratkozás is megtörtént!!!

szerintem annyit tehetsz,h vársz egy évet,és jövőre megint jelentkezel!

miért nem érdeklődtél eddig?

2010. aug. 28. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert 27.-től kellett volna megkapnom az értesítőt, honnan kellett volna tudnom, hogy elrontottam-e valamit?? Most csinálom elöszőr.
2010. aug. 28. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is pótfelvételiztem, és nem kaptam értesítést még. Azt mondták szeptember első napjaiban küldik az intézmények. Remélem így van és nincs baj:S
2010. aug. 28. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

pótfelvételin még csak tegnap volt a ponthúzás! hogyan kaptál volna még? ez nem űrposta wazze. :-D

szerintem hétfőn adják postára a levelet, talán kedden már nálad lesz.

2010. aug. 28. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

egyébként meg 21. század! e-felvételi...

utolsó voltam.

2010. aug. 28. 19:55
 7/9 anonim válasza:
Amikor jelentkeztél, akkor kitöltöttél egy nyomtatványt, amit előtte megvásároltál. A nyomtatványon volt egy kód, amit le kellett tépned. A számra rá tudsz keresni a felvi.hu-n, illetve elvileg küldenek sms értesítést, hogy hány pontod van és mennyi lett a ponthatár. Ehhez nyilván meg kellett adnod értesítési számot...
2010. aug. 28. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
. A nyomtatvány vásárlás. az a felvételi lap?és azt hol lehet venni?
2010. aug. 28. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

A csekken (amit befizettél),rajta van a te azonosítód is.

Hívd fel a felvi számot.Kérdezd meg h.rendben beérkezett-e a jelentkezésed.Ha igen, akkor már csak a ponthatárt kell lecsekkolnod.Ha azt elérted akkor minden OK:D

Külön értesítést viszont csak szeptemberben kapsz..Bár elvileg emailt is kaptak egyesek..De nem mindenki..

2010. aug. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!