Ki lehet magántanuló? És hogyan?
Ha nem a felsőoktatásban tanulsz, hanem a közoktatásban, akkor lehetsz magántanuló.
Írnod kell egy sima A/4-es papírra egy kérvényt az igazgatónak, az iskolatitkár/nem tudom hol hogy hol hogy hívjáknál pedig leadod, pár nap múlva meg jön a határozat.
Igen. ezt mar olvastam, csak az en kerdesemre ez nem valaszol.
Tanulasi nehezsegem van..
Nálam is pont ugyanezek a problémák állnak fent, én is magántanuló szeretnék lenni. Kár, hogy ezen az oldalon senki nem képes erre a kérdésre válaszolni...
Annyit tudok, hogy kérvényt kell írni az Igazgatónak. De ezek után?
Nem árt mellékelni (kérvényhez) orvosi papírt
/ szakvéleményt
Akkor nem csak en vagyok 'szerencsere'.. es igrn sajnos senki nem kepes itt valaszolni ra...
Oke. ezt leirhatjatok 10-szer is! :) de a tobbi erdekelne!
Ertem. En ilyen Pedagogiai intezetbe jarok..es ott van valami pszihologus (bocsi ha nem jol irtam le). De en attol tartok hogy egyedul nem fogok tudni tanulni, de nagyon szeretnek magantanulo lenni.Mert nagyon sok hang idegesit es eltereli a figyelmemet az oran..
Amugy koszonom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!