Mik az előnyei illetve hátrányai annak, ha valaki magántanuló?
Hátránya, hogy nem vagy közösségben, nem szocializálódsz, kimaradsz a közös programokból, egyedül kell tanulnod.
Előnye, hogy nem zavar senki, nincsenek retard osztálytársak, haladhatsz a saját tempódban, nem ktelező reggel kelni, hogy beérj suliba, van időd ide-oda menni napközben.
Én magántanuló vagyok, idén kezdtem a 9.-et, és én egyáltalán nem bántam meg,sőt.
Nekem/nekünk hetente kétszer ugyan be kell járni 3 órára, de ez igazából azt segíti,hogy még is csak figyeljenek rád a tanárok(nem osztályba kell beülni,hanem külön van a magántanulóknak ilyen csoport,és ott van külön veled tanár)
Nincs az,hogy szétrobban a fejed a többi gyerektől,és nem tudsz tanulni még ha akarsz is,vagy hogy nem tudsz figyelni...Én gyűlöltem már bejárni,ezért is, plusz azt is utáltam még,hogy hajnalba kelés, délután,este fele végzek, semmire nem volt időm...
Én személy szerint abba az előnybe vagyok,hogy jól tudok tanulni egyedül is, tehát ha leülök,és csinálom, akkor lesz eredménye is, azoknak már rosszabb akik vmilyen szinten ilyen nehézségekbe ütköznek... :)
/most pedig rohanok, mert kajáznom kell,és menni be:D:D/
Előnye: Nem kell korán kelni. Nem kell senkihez meg semmihez se igazodni tanulás terén. Sok a szabadidőd. Talán ezek.
Hátrány: Ha jó közösség van akkor kimaradsz. Kimaradsz a programokból. Kicsit fura hogy sosincs semmi dolgod engem ez aggaszt. Nincsen jelentősége a szünetnek se a hétvégének. Bár azt nem mondanám hátránynak de ez is fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!