Hány éves korig lehet valaki magántanuló?
Figyelt kérdés
Van erre valami szabály? Böngésztem az interneten, de nem találtam választ rá. 22 éves vagyok, most levelezőre járok, de abba szeretném hagyni, és ha van rá lehetőségem, jövőre magántanulóként akár levelezőn akár nappalin újra kezdeni.Valaki tud nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm!2013. dec. 20. 17:18
1/6 anonim válasza:
De milyen iskolába jársz? Amúgy ez nincs megkötve, akár 50 évesen is lehet vki magántanuló, csak megfelelő indok kell, hogy az intézmény vezetője engedélyezze.
2/6 A kérdező kommentje:
jajj bocsi lehagytam, érettségire járok, elvégeztem a szakmámat, és egy év kihagyás után levelezőn munka mellett elkezdtem az érettségit. :) Köszi :)
2013. dec. 20. 17:27
3/6 anonim válasza:
Akkor simán lehetsz. Kérvényt kell majd írni az intézményvezetőnek, amiben felsorolod az okokat.
4/6 A kérdező kommentje:
ÉS ha csak egy ok van, az is elég? A munkám végett(pultos vagyok) egyszerűen megoldhatatlan a napi egy vagy két bejárás is, vagy ha mégis, lazán elalszom óra közben :D
2013. dec. 20. 17:41
5/6 anonim válasza:
Szerintem akkor úgy fogalmazd meg, hogy a munkád és család okok miatt nehezen tudod megoldani a bejárást. A családi okok elég tág kategória, és nem kell részletezni. Amúgy ez milyen levelező? Milyen sűrűn vannak ott órák?
6/6 A kérdező kommentje:
Tavaly még heti egyszer volt, szombatonként, és úgy hogy aránylag normális(15:30) időben végeztünk. Idén kettővel kevesebb az órák száma, és heti kétszer van oktatás, csütörtökön és szombaton, embertelen időpontokban végezve.(általában 18:00). Ha délutános vagyok nem érek be melóba, ha éjszakás vagyok, és éjszakásba megyek vissza, nem alszom...és ez így egyszerűen káosz. Plusz, a tanárok sincsenek a helyzet magaslatán, pót zárthelyik előtt 2 nappal tudtuk meg a 4 héttel azelőtt megírt zárthelyik eredményeit. És ez általános. Vicc az egész. Idén abbahagyom, és kövőre keresek egy másik iskolát, ahol magántanulóként tudom csinálni. Köszönöm a választ!:)
2013. dec. 20. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!